Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Wijnproeverij Riesling & Co. 2006

Beleef de unieke smaakbeleving van Duitse wijnen, het resultaat van een rijke bodem, een koel klimaat en druivensoorten van topniveau, zoals de nobele Riesling.
Het Informatiebureau voor Duitse Wijn, in samenwerking met het Duitse Wijninstituut, nodigt u graag uit voor een proeverij op maandag 18 september in de stijlvolle omgeving van de Amsterdam ArenA in Amsterdam. U kunt wijnen proeven bij maar liefst vijftig producenten van topniveau.

lees meer..

Hans Moolenaar 22 08 2006 geen reacties

Nieuwsfeiten

Duitsland - Mosel-Saar-Ruwer wordt Mosel, QmP wordt Prädikatswein
De Duitse regering heeft begin augustus twee maatregelen goedgekeurd die voor een ingrijpende verandering van de Duitse wijnetiketten zullen gaan zorgen. Beide komen neer op een vereenvoudiging van bestaande benamingen.
Wijnen uit het Anbaugebiet Mosel-Saar-Ruwer zullen vanaf najaar 2007 alleen nog maar op de markt komen met de herkomstbenaming Mosel. Deze maatregel is genomen op verzoek van het Weibauverband - de overkoepelende regionale brancheorganisatie - van Mosel-Saar-Ruwer zelf.

lees meer..

Hans Moolenaar 16 08 2006 geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl