Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Saint-Emilion Herziene Classificatie

Frankrijk - Herziene classificatie Saint-Emilion
Met enkele maanden vertraging is het er dan toch van gekomen: Saint-Emilion heeft zijn nieuwe - of liever: herziene - classificatie. Het meest opzienbarend daaraan is de promotie van zowel Troplong-Mondot als Pavie-Macquin tot Premier Grand Cru Classé. Van de eerste werd dat algemeen verwacht, van de tweede wat minder. Niettemin geldt de promotie van Pavie-Macquin niet als onverdiend. Zowel het terroir als de gestegen kwaliteit van de wijn rechtvaardigen de beslissing.
lees meer..

20 09 2006 zestien reacties

WAT EEN WIJN 15 oktober 2006

OOK- MEEPROEVEN?
Stevens Wijnimport uit IJmuiden en Hans Moolenaar Wijnkoperij uit Bloemendaal organiseren wederom gezamenlijk een wijnproeverij in Snowplanet te Velsen Zuid op zondag 15 oktober. U kunt  zich weer aanmelden via onze speciale website WATEENWIJN.NL.
Wat een wijn.nl is een gezamenlijk initiatief van Hans Moolenaar Wijnkoperij, gevestigd in Bloemendaal, en Stevens Wijnimport, gevestigd in IJmuiden. Twee no-nonsense wijnimporteurs die elkaar gevonden hebben op basis van een en dezelfde filosofie als het gaat om wijn kopen: de wijn moet, naast goed, karakteristiek zijn voor de betreffende streek en de prijs moet hiermee in overeenstemming zijn.

lees meer..

11 09 2006 geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl