Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

RESULTATEN MARKTONDERZOEK WIJN 2006

Tijdens een bijeenkomst in het World Forum Convention Center in Den Haag zijn de resultaten bekend gemaakt van het jaarlijkse marktonderzoek naar de aankoop en beleving van wijn door de Nederlandse consument in 2006. De gegevens zijn in opdracht van het Productschap Wijn verzameld. lees meer..

15 03 2007 geen reacties

Wijnproeverij Australië

Database verkrijgbaarheid Australische wijnen in Europa

Persbericht Hubboz.com

De Australian Trade Commission (Austrade) merkt steeds vaker dat het houden van voorraad door een Australische wijnproducent in Europa een voorwaarde is voor veel wijnimporteurs om zaken te doen met deze leverancier. Dit geldt des te sterker indien de importeur in kwestie voornamelijk aan de horeca levert. Het is immers ondenkbaar dat een restaurant langere tijd geen voorraad meer heeft van een wijn terwijl die wel op de wijnkaart staat. Ook voor kleinere importeurs die als initiële order doorgaans geen full container load bestellen kan het handig zijn om gebruik te maken van voorraad die al aanwezig is in Europa.

lees meer..

07 03 2007 een reactie

Aanbieding maart Canteperdrix Viognier

De Canteperdrix Viognier 2005 is aanbieding van de maand maart.

01 03 2007 geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl