Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

HANS MOOLENAAR NAAR CHILI

Viña Casa Silva; de kunst van het wijnmaken en het grote genieten

Het Chileense wijnhuis Viña Casa Silva heeft wijnmaken tot kunst verheven. Met haast wetenschappelijke precisie en ongeëvenaarde passie en beleving maakt Casa Silva al bijna 100 jaar wijn en is zij het meest bekroonde wijnhuis van Chili.

(Voordat u verder leest over deze studiereis maak ik u er graag op opmerkzaam dat alle Casa Silva producten in de Hans Moolenaar webwijnwinkel met 10% korting worden aangeboden, voor de duur van de aktieperiode).

Hoogtepunt in een lange reeks van onderscheidingen is de waardering “Beste Zuid-Amerikaanse wijnproducent” tijdens de International Wine and Spirit Competition in 2000! Met de 5e generatie Silva aan het roer en een 6e generatie op komst kunnen liefhebbers van Chileense terroir wijnen ook de komende decennia wereldwijd blijven genieten van een glas klassewijn uit de kelders van Viña Casa Silva.

Casa Silva 1


Importeur Groupe LFE met Casa Silva ambassadeurs naar Chili
Viña Casa Silva wordt in Nederland geïmporteerd door Groupe LFE in Maartensdijk. Om de exclusiviteit van het merk te waarborgen hebben Casa Silva en LFE gekozen voor een distributiestructuur van ambassadeurs, de zogenaamde Casa Silva partners. Deze ambassadeurs zijn geselecteerde vakhandelaren, die voor een landelijk distributienetwerk zorgen. Zeven ambassadeurs hadden de eer om op uitnodiging van Groupe LFE en Casa Silva op 29 maart jl. naar Chili af te reizen voor een achtdaagse studiereis op zoek naar de (kelder)geheimen van dit prachtige wijnhuis.

De deelnemers waren Karin Bogers van Slijterij/Wijnhuis De Vijver in Breda, Robbert-Jan van Rooijen van Peerdeman en van Rooijen Wijnimport in Zwaagdijk, Andreas van den Berg van UNIK Wijnhuis in Leeuwarden, Ruud van Vianen van Wijnhandel van Vianen in Berkel en Rodenrijs, Hans Moolenaar van Hans Moolenaar Wijnkoperij in Bloemendaal, Pieter Miedema van Easywine in Utrecht en Ron Davids van Floractive in Amstelveen.

Entree Casa Silva


Deze zeven wijnneuzen werden begeleid door een selecte Groupe LFE staf, die werd aangevoerd door André Koopman, nationaal accountmanager, en verder bestond uit de accountmanagers vakhandel Didier Horstman, Simon Visscher en Antoon Frijters. Voor u ligt een impressie van deze onvergetelijke reis met bezoeken aan idyllische plekjes met schitterende wijngaarden, proeverijen en wijnkelders vol rood, roze en wit vloeibaar goud.

lees meer..

Hans Moolenaar 28 04 2008 geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl