Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Accijnsverhoging dreigt...?

Hogere wijnprijs dreigt

Uitgegeven: 29 oktober 2009 22:52
Laatst gewijzigd: 30 oktober 2009 12:25

DEN HAAG - De prijs voor wijn gaat mogelijk volgend jaar omhoog, doordat de coalitiepartijen CDA, PvdA en ChristenUnie de accijns erop willen verhogen met 2,7 procent.

 

Dat bleek donderdag bij het verdere debat in de Tweede Kamer over aanpassingen aan de successie- en erfenisbelasting, die moeten zorgen voor lagere tarieven en vereenvoudiging van het stelsel.


Verantwoordelijk staatssecretaris Jan Kees de Jager (Financiën) wil de plannen betalen door geld op te sporen dat door Nederlanders is weggesluisd naar belastingparadijzen. Hij toonde zich donderdag geen voorstander van de hogere wijnaccijns.

Volgende week stemt het parlement over de voorstellen. Een meerderheid steunt op hoofdlijnen de wijzigingen in de successie- en erfenisbelasting, in ieder geval de SP is tegen.

Bron: Nu.nl

Hans Moolenaar 30 10 2009 geen reacties

Uitnodiging Wijnproeverij

Net als voorgaande jaren zullen wij onze jaarlijkse wijnproeverij houden. Deze zal dit jaar plaatsvinden op zondag 8 november,wederom bij SnowPlanet in Spaarnwoude.
Ook dit jaar zullen Jessica & Max Pichard (Kastino Groep) aanwezig zijn om hun kazen te promoten.
Inschrijven kan via info@hansmoolenaar.nl.
De entreeprijs bedraagt € 10 per persoon. Voor meer informatie en bijzonderheden lees onze hele nieuwsbrief van oktober 2009
Kom ook gezellig proeven, dineren en skiën. Bovendien steunt u het Nederlands Heren Softball Team op weg naar het EK in Tsjechië.

Hans Moolenaar 21 10 2009 geen reacties

Hans Moolenaar hoofdsponsor BVC Bloemendaal

Al enige tijd prijkt de naam van Hans Moolenaar Wijnkoperij bv op het shirt van de lokale voetbalclub BVC  Bloemendaal.  Als hoofdsponsor voelen  wij ons aktief betrokken bij de plaatselijke sportvereniging en bij de gemeente Bloemendaal. 

Hans Moolenaar 09 10 2009 geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl