Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Uitnodiging LUKX opening strandseizoen

LUKX is ook LUKX aan ZEE. In onze strandtent kunt u heerlijk lunchen, loungen en dineren. De manier van koken is bij LUKX aan ZEE  onderscheidend te noemen.Onze koks staan naast u op het terras 'barbecue stijl' te koken op Big Green Eggs.
Wij nodigen u graag uit op zondagmiddag 30 mei van 13 tot 18 uur voor de opening van ons strandseizoen .Op deze dag kunt u proeven van de gerechten bereid op de Big Green Eggs en is de leverancier aanwezig om alle modellen te demonstreren van  deze speciale BBQ. Hans Moolenaar wijnkoperij uit Bloemendaal verzorgt een wijnproeverij.
LUKX Optiek zorgt voor een zonnebrillenshow. Er is live muziek en een DJ kortom: LUKX ! om dit strandevenement mee te beleven dient u het volgende te doen:

Maak € 25,- of een veelvoud hiervan over op rekeningnummer 65.56.65.978 ten name van lukx aan zee. wacht hier niet te lang mee want er is  een beperkt aantal kaarten en toewijzing gaat op volgorde van betaling. Na ontvangst van uw betaling plaatsen wij u en uw eventuele
kompanen op de gastenlijst.

lees meer..

Hans Moolenaar 14 05 2010 drie reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl