Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Kim Crawford Vintage Report

Download hier het Kim Crawford Vintage 2010 rapport in pdf formaat.

Hans Moolenaar 23 06 2010 geen reacties

Klassiek en meer

Op donderdag 1 en vrijdag 2 juli gaat er iets bijzonders gebeuren bij Villa Westend. Met een groot drijvend podium op de Westbroekplas en geheel overdekte ruime zitplaatsen kan men genieten van klassieke zomeravondconcerten met een programmering van hoog niveau.

 

Het kamerorkest L’Orchestra Particolare, bekend van het tv-programma van Ernst Daniël Smid, aangevuld met Rob van Surksum ( Phantom of the Opera), bariton en Maaike Widdershoven ( Sound op Music) , sopraan zal optreden tijdens Klassiek & Meer. Voorafgaand aan het concert kan men aanvullend genieten van een 5 gangen walking dinner.

Beide avonden wordt u ontvangen met een glas champagne en zijn alle consumpties & amuses zowel in de pauze en na afloop bij de entreeprijs inbegrepen. Voor de pauze wordt mooi in het gehoor liggende klassieke muziek gespeeld van componisten als Mozart, Vivaldi en Beethoven. Na de pauze wordt het lichtere genre ten gehore gebracht uit het diverse musicals en operette. Alles is overdekt, zodat dit evenement niet ‘in het water zal vallen’ bij slecht weer.

Meer weten? www.villa-westend.nl of  www.klassiekenmeer.nl

Hans Moolenaar 10 06 2010 twee reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl