Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Presentatie Loire Sauvignon Blanc 2010

** UITNODIGING **

Niet geheel onverwacht, voor ons, maar de nieuwe jaargangen van ons Loire-huis Domaine Villebois zijn thans beschikbaar. We hebben besloten daar een speciale presentatie van te maken, welliswaar aangekondigd op het allerlaatste moment...

Deze presentatie vindt  plaats aanstaande Donderdag 21 April van 17.00 tot 19.00 uur in het strandpaviljoen "De Haven van Zandvoort" in Zandvoort (*).
Alle beschikbare Villeboiswijnen zijn op de proeftafel vertegenwoordigd en zullen door wijnmaker Thierry Merlet en het Team van Hans Moolenaar Wijnkoperij gepresenteerd worden.

Zonder de vorige jaargangen tekort te doen, we kunnen u al wel verklappen dat de huidige serie van met name oogstjaar 2010 buitensporig in orde zijn....!

Eigenaren Theo Miedema, Chris Steensma en Hans Jochemus, hebben voor deze gelegenheid hun strandpaviljoen beschikbaar gesteld om hun huiswijnen en andere wijnen van Villebois te laten proeven.

De deelname aan de wijnproeverij  is gratis.

Na afloop van deze presentatie bestaat de mogelijk te blijven dineren;
daarvoor heeft de keukenbrigade de volgende suggestie bedacht:
 

* Asperges met beenham of gerookte zalm € 16,75 of

* Noord Zeetong met krieltjes, peterselie en beurre blanc  € 25,50


Bij beide keuzes komt een side salad van little gem en geitenkaas.
 

Het kaas plankje deze dag zal bestaan uit 3 soorten geitenkaas met noten brood en vijgen brood  voor €10,50


Reserveren is gewenst. SVP. naar sales@dehavenvz.nl uw aanmelding voor de proeverij en eventueel opgave van het aantal personen die willen blijven dineren.

Wij kijken er naar uit jullie as. donderdag op deze unieke locatie in Zandvoort te mogen ontvangen. Het wordt een zonovergoten dag en daarom een mooie gelegenheid te komen genieten van deze prachtige locatie & presentatie!

Hartelijke groet,

Miguela & Joost van der Does de Willebois, Charles Eijsbouts, Ton Rabeling, Alexander Zeverijn & het Team van Hans Moolenaar Wijnkoperij.
 
 
(*) Adres:

De Haven van Zandvoort
Boulevard Paulus Loot
Strandpaviljoen 9
(Achter/onder Holland Casino)
2042 AD Zandvoort
Tel. +31 (0)23 5718888

Hans Moolenaar 19 04 2011 geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl