Hans Moolenaar Wijnkoperij
 
Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar WijnkoperijShop/Assortiment Hans Moolenaar WijnkoperijNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperijcontact met Hans Moolenaar WijnkoperijRoute naar Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Wijnkoperij Hans_Moolenaar


Nieuws van Hans Moolenaar

Wijnproeverij ism.Stichting Stofwisselkracht

Beste Wijnproevers!

 

Op 14 oktober organiseren wij weer een wijnproeverij!

 

Tijdens deze bijzondere wijnproeverij bieden wij weer een groot assortiment rode en witte wijnen aan, en snijdt Alexanderhoeve Velserbroek (voorheen Kastino Velserbroek) de hele avond haar heerlijke kazen. Wij zijn blij dat Villa Westend weer haar prachtige lokatie beschikbaar heeft gesteld voor Stofwisselkracht.

 

Je kan jezelf en mede wijnproevers opgeven via deze link. Na inschrijving en betaling via Ideal ontvang je automatisch  een bevestiging. Bewaar deze goed en neem m mee op 14 oktober.

 

De deelname kosten (€10,— per persoon) en een deel van de opbrengst van de verkochte wijnen zijn volledig ten bate van Stichting Stofwisselkracht.

25 08 2015 geen reacties

Download onze App!

Eigenaar Hans Moolenaar is wat je noemt een markant figuur. Hoeveel wijnhandelaren kunnen hun metier relativeren? Hans Moolenaar kan dat wel.

Bloemendaal mag dan wel één der rijkste gemeente van Nederland zijn, Moolenaar is bepaald geen wijnhandel voor snobs en etikettendrinkers. Integendeel, je kunt hier terecht voor van alles en nog  wat. Voor het klassieke werk, maar ook voor ‘andere’ wijnen. Wat wil je ook met zo’n eigenzinnige eigenaar? Hij begon ooit als overtuigd Bordeauxliefhebber, verloor zijn hart vervolgens aan de Languedoc, onderscheidde zich met opvallende Californische wijnen en droomt tegenwoordig van een eigen Pinot Noir uit Tasmanië.

Op 18 November 1988 nam Hans de zaak over, gevestigd in een voormalige oude paardenstal uit 1886.
Eigen baas spelen is niet makkelijker – wijnhandel betekent keihard werken – maar wel heel veel leuker.
Vooral in de wetenschap dat echtgenote Jessica over de centen gaat. En ook heel wat doosjes meesjouwt…

Inmiddels bestaat het bedrijf bijna 30 jaar. Vanuit de (fysieke) winkel  worden dagelijks vele dozen wijn en ook (eigen import) gedistilleerd verkocht. Maar de levering aan collega wijnhandelaren, én horeca in Haarlem en ver daarbuiten, heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen.

Het dagelijkse beleid wordt mede bepaald door René Roest, die een groot gedeelte van zijn werkzame leven in de horeca heeft gewerkt. Alweer zo’n 10 jaar onze bedrijfsleider en een aanspreekpunt voor velen. Aangevuld met Marieken Hommes, die u vaak aantreft in onze winkel. En natuurlijk onze rots in de buitendienst Duko Jansen, die al het transport regelt naar horeca en groothandel. Een klein maar fijn team!

Vanuit deze betrekkelijke rust starten wij met deze WebApp. Te downloaden via onze QR Code! 

De webshop zal per dag worden aangevuld met onze eigen import wijnen -& gedistilleerd. Wij zullen zorgen dat van alle wijnen de meest recente jaargang wordt geleverd. En mocht u na uw aankoop ontevreden zijn over uw aankoop, schroom niet om ons te benaderen?
 
Wij lossen het samen met u op!

21 08 2015 geen reacties

Bubbles & Bites 2015

geen reacties

schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl