Wijnkoperij Hans Moolenaar
 
 Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar Wijnkoperij Shop/Assortiment Wijnkoperij Hans MoolenaarNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperij contact met Hans Moolenaar Wijnkoperij Route naar  Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Hans Moolenaar Wijnkoperij


Nieuws van Hans Moolenaar

« Restantenlijst 2014. | | Wijnproeverij UITGEST… »

Uitnodiging Wijnproeverij 28 Mei 2014 ism. Stichting Stofwisselkracht

Op 28 Mei a.s. organiseren Stichting Stofwisselkracht en Hans Moolenaar Wijnkoperij de 4e Stofwisselkracht Wijnproeverij. De Ruïne van Brederode in Santpoort heeft haar ruimte beschikbaar gesteld, Kastino Velserbroek gaat heerlijke kazen snijden en DJ Bert Coster zorgt voor de muzikale stemming. De wijnproeverijen worden iedere keer drukker bezocht, dus wees er snel bij.

De Ruïne van Brederode is één van de meest historische plekken van Kennemerland. Deze prachtige locatie, grenzend aan de Kennemerduinen wordt aangeboden door Stichting Heerlijkheid-Brederode.

Aangezien de Ruïne van Brederode een openlucht gelegenheid is, lijkt het ons raadzaam dat u voor wat warme(re) kleding zorgt. Wij hopen vanzelfsprekend op een droge en rustige avond...

Geniet tijdens deze bijzondere wijnproeverij van de heerlijke wijnen van Hans Moolenaar Wijnkoperij, de smakelijke kazen van Kastino Velserbroek, ondersteund door stemmige muziek van DJ Bert Coster.

Alle deelname kosten en een deel van opbrengst van de verkochte wijnen zijn geheel ten bate van Stichting Stofwisselkracht.

De Wijnproeverij begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur en is alleen toegankelijk voor volwassenen.

De kosten voor de geheel verzorgde avond bedragen 10 euro per persoon. Maak dit bedrag van tevoren over op Rabobankrekening 1076.95.022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht, onder vermelding van 'Wijnproeverij 28 Mei  2014'.

Met jouw aanwezigheid én aankoop van flessen wijn & kazen, steun je direct onderzoek naar stofwisselingziekten en draag je bij aan het vinden van een behandeling voor deze vreselijke ziekten.

Schrijf je snel in op www.stofwisselkracht.nl/wijnproeverij/, daar kan je ook zien wie zich al hebben opgegeven.

Vergeet je ons niet te 'Liken' op www.facebook.com/stofwisselkracht !

In actie voor erfelijke stofwisselingsziekten! Van doodsoorzaak nr. 1 bij kinderen weten we nog veel te weinig. Aandacht en geld voor onderzoek is heel hard nodig.

Stofwisselingsziekten de wereld uit! Dat is het ultieme ons doel, dus bundel de krachten en GEEF Stofwisselkracht.geen reacties:


  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl