Wijnkoperij Hans Moolenaar
 
 Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar Wijnkoperij Shop/Assortiment Wijnkoperij Hans MoolenaarNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperij contact met Hans Moolenaar Wijnkoperij Route naar  Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Hans Moolenaar Wijnkoperij


Nieuws van Hans Moolenaar

« Bubbles & Bites 2015 | | Wijnproeverij ism.Sti… »

Download onze App!

Eigenaar Hans Moolenaar is wat je noemt een markant figuur. Hoeveel wijnhandelaren kunnen hun metier relativeren? Hans Moolenaar kan dat wel.

Bloemendaal mag dan wel één der rijkste gemeente van Nederland zijn, Moolenaar is bepaald geen wijnhandel voor snobs en etikettendrinkers. Integendeel, je kunt hier terecht voor van alles en nog  wat. Voor het klassieke werk, maar ook voor ‘andere’ wijnen. Wat wil je ook met zo’n eigenzinnige eigenaar? Hij begon ooit als overtuigd Bordeauxliefhebber, verloor zijn hart vervolgens aan de Languedoc, onderscheidde zich met opvallende Californische wijnen en droomt tegenwoordig van een eigen Pinot Noir uit Tasmanië.

Op 18 November 1988 nam Hans de zaak over, gevestigd in een voormalige oude paardenstal uit 1886.
Eigen baas spelen is niet makkelijker – wijnhandel betekent keihard werken – maar wel heel veel leuker.
Vooral in de wetenschap dat echtgenote Jessica over de centen gaat. En ook heel wat doosjes meesjouwt…

Inmiddels bestaat het bedrijf bijna 30 jaar. Vanuit de (fysieke) winkel  worden dagelijks vele dozen wijn en ook (eigen import) gedistilleerd verkocht. Maar de levering aan collega wijnhandelaren, én horeca in Haarlem en ver daarbuiten, heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen.

Het dagelijkse beleid wordt mede bepaald door René Roest, die een groot gedeelte van zijn werkzame leven in de horeca heeft gewerkt. Alweer zo’n 10 jaar onze bedrijfsleider en een aanspreekpunt voor velen. Aangevuld met Marieken Hommes, die u vaak aantreft in onze winkel. En natuurlijk onze rots in de buitendienst Duko Jansen, die al het transport regelt naar horeca en groothandel. Een klein maar fijn team!

Vanuit deze betrekkelijke rust starten wij met deze WebApp. Te downloaden via onze QR Code! 

De webshop zal per dag worden aangevuld met onze eigen import wijnen -& gedistilleerd. Wij zullen zorgen dat van alle wijnen de meest recente jaargang wordt geleverd. En mocht u na uw aankoop ontevreden zijn over uw aankoop, schroom niet om ons te benaderen?
 
Wij lossen het samen met u op!geen reacties:


  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl