Wijnkoperij Hans Moolenaar
 
 Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar Wijnkoperij Shop/Assortiment Wijnkoperij Hans MoolenaarNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperij contact met Hans Moolenaar Wijnkoperij Route naar  Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Hans Moolenaar Wijnkoperij


Nieuws van Hans Moolenaar

« Aanbieding maart Cant… | | RESULTATEN MARKTONDER… »

Wijnproeverij Australiƫ

Database verkrijgbaarheid Australische wijnen in Europa

Persbericht Hubboz.com

De Australian Trade Commission (Austrade) merkt steeds vaker dat het houden van voorraad door een Australische wijnproducent in Europa een voorwaarde is voor veel wijnimporteurs om zaken te doen met deze leverancier. Dit geldt des te sterker indien de importeur in kwestie voornamelijk aan de horeca levert. Het is immers ondenkbaar dat een restaurant langere tijd geen voorraad meer heeft van een wijn terwijl die wel op de wijnkaart staat. Ook voor kleinere importeurs die als initiële order doorgaans geen full container load bestellen kan het handig zijn om gebruik te maken van voorraad die al aanwezig is in Europa.

Om deze redenen is Austrade bezig een overzicht samen te stellen van Australische wijnen waarvan reeds voorraad wordt gehouden in Europa. Dit overzicht - dat nog lang niet compleet is - is vervat in een online database die benaderbaar is via de website www.hubboz.com.

Belangrijke elementen in deze database zijn de zoekcriteria "stock location" dat aangeeft waar in Europa de voorraad zich bevindt en "available for" dat aangeeft voor welke Europese markten het betreffende label beschikbaar is. Verder kan er gezocht worden op o.a. type wijn, druivensoort, regio, state (op dit moment alleen nog South Australia), Parker points (nog niet compleet), Halliday points (nog niet compleet), alcohol percentage, prijsstelling et cetera.

Door je als bezoeker te abonneren op de nieuwsbrief ontvang je korte beschrijvingen van nieuwe wijnbedrijven zodra die zich voor deze service hebben aangemeld.

De voordelen voor Europese importeurs die op ongecompliceerde wijze Australische wijn willen gaan verkopen bestaat uit de volgende elementen:

1. het kunnen vinden van wijnen die nog niet (exclusief )verkrijgbaar zijn in de lokale markt van de betreffende importeur/distributeur.

2. het snel en eenvoudig kunnen ontvangen van monsters als wij de indruk hebben dat de aanvraag serieus is.

3. het kunnen plaatsen van orders van beperkte omvang (enkele pallets).

4. het binnen enkele dagen kunnen ontvangen van leveringen waar dan ook in Europa.

Het is onze intentie om dit platform in diverse Europese landen te gaan promoten. De manier waarop dit gebeurt zal van land tot land verschillen, naar gelang de specifieke marktsituatie en lokale vraag. In Nederland zal de promotie bestaan uit een mix van direct marketing, web en een jaarlijkse proeverij van wijnen die beschikbaar zijn in Nederlandse warehouses.

De eerste proeverij zal plaats vinden op 12 maart vanaf 13.00 uur bij Hans Moolenaar Wijnkoperij b.v., Zomerzorgerlaan 26, 2061 CX te Bloemendaal (aanmelden bij thijs.deneeve@austrade.gov.au).

(www.hansmoolenaar.nl)

Voor meer informatie:

Australian Trade Commission

Thijs de Neeve

Tel. 010-4231830

E-mail thijs.deneeve@austrade.gov.aueen reactie:

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.


  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl