Wijnkoperij Hans Moolenaar
 
 Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar Wijnkoperij Shop/Assortiment Wijnkoperij Hans MoolenaarNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperij contact met Hans Moolenaar Wijnkoperij Route naar  Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Hans Moolenaar Wijnkoperij


Nieuws van Hans Moolenaar

« Wijnproeverij 18 Nove… | | Onze import 'Oostenri… »

Winnende Wijn Proefschrift Wijnconcours

In de vorige Nieuwsbrief maakte ik melding van het bekende Wijnconcours van Proefschrift. In de finale van afgelopen 7 Oktober stonden 7 van onze ingezonden wijnen.

En het was weer zover, onze Le Prestige Cahors 2004 van Chateau du Cedre deed het weer eens. Tijdens deze uitslag van het 19e Proefschrift Wijnconcours 2007, werd onze wijn de glorieuze winnaar in de Prijsklasse 10.01 -15.00 euro. U kunt zich voorstellen dat het nog lang onrustig bleef in onze Amsterdamse hoofdstad..

De echte Cahors-liefhebber hebben deze wijn al in de kelder liggen, want dat heeft deze wijn nodig. Mocht u deze Winnende Wijn zelf eens willen proeven en dus willen bestellen, dan verwijs ik u graag naar onze website
www.hansmoolenaar.nl of klik op het plaatje van Cedre.

                  

Wijnland Frankrijk blijft superieur

AMSTERDAM, 20071007 -- Traditiegetrouw zijn aan het einde van de Nationale Wijnweek de Wijnen van het Jaar bekend gemaakt tijdens de 19e editie van het Proefschrift Wijnconcours. Van de winnende Wijnen van het Jaar die in Nederland te koop zijn, is ruim 37% uit Frankrijk afkomstig. Hiermee bevestigt het meest bekende wijn producerende land opnieuw zijn koppositie. Meest succesvolle landen na Frankrijk zijn Zuid-Afrika, Italië en Spanje, met elk 10% van de winnende wijnen.

Finaleselectie

Zondag 7 oktober 2007 bezochten ruim 1.000 professionals en wijnliefhebbers de 19e editie van het Proefschrift Wijnconcours waarbij ze zoals ieder jaar alle finalewijnen konden proeven in de St. Olofskapel van het NH Barbizon Palace. Bijna 275 finalewijnen van ruim 60 importeurs
stonden op de proeftafels.

Bron: Proefschrift


geen reacties:


  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl