Wijnkoperij Hans Moolenaar
 
 Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar Wijnkoperij Shop/Assortiment Wijnkoperij Hans MoolenaarNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperij contact met Hans Moolenaar Wijnkoperij Route naar  Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Hans Moolenaar Wijnkoperij


Nieuws van Hans Moolenaar

| | Frankrijk - Nieuwe AO… »

Lancering Website

Onze 4e generatie website is gelanceerd…..EINDELIJK, het heeft veel te lang op zich laten wachten. Maar wat goed is, heeft tijd nodig!
We zullen nog constant bezig zijn met het ‘vullen’ van gegevens; talloze info moet nog op zijn plaats worden gezet. Het kan dus af en toe voorkomen dat u geen toegang heeft tot onze website.

Gun uzelf een blik achter de schermen van Hans Moolenaar Wijnkoperij!
Buiten het vertrouwde concept en voor velen van u reeds bekende wijnen, hebben we al onze eigen import wijnen zo goed en zo kwaad mogelijk in de webshop gezet. Zoals gezegd, bijna elke dag zullen we de gegevens nog moeten bijwerken.

Natuurlijk is wijnland Frankrijk onze hoofdmoot. Wat ons betreft een land met heel veel variatie in smaken. Van ‘tres elegant’ naar onze favorieten: donker gekleurde rode wijnen met veel houvast & structuur! Menigeen heeft onze prachtige Languedoc, Rhône, Madiran-en Cahors wijnen al in de kelder liggen.

Maar ook met uitgelezen wijnen uit oa. Italië, Spanje, Amerika en Uruguay!
Overtuig uzelf en neem een kijkje in de webshop.

Ik hoop u zeer binnenkort een indruk te geven van de wijnen van het eiland Tasmanië (Australië), waar ik afgelopen maart 2006 ben geweest. Aldaar kennis gemaakt met de gewoonten en de gebruiken van de bewoners, maar ook met een aantal veelbelovende wijnproducenten. De eerste 2 pallets met Tasmaanse wijnen en andere Tasmaanse producten zijn onderweg en zullen in juni/juli 2006 gepresenteerd worden! Ik houd u op de hoogte!!

It’s Only Grapes, is ons motto al jaren; natuurlijk een gift van moeder natuur maar met knowhow gemaakt door liefhebbers annex wijnmakers.
Wij houden niet van poespas, gewoon een lekkere fles kopen én drinken!

Nog niet geheel overtuigd? Kom langs in onze winkel!

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust; wij staan te alle tijden voor u klaar!

Overigens, met de her-introductie van onze nieuwe website, hebben we een Openingsaanbieding voor u in petto - kijk snel verder, onder de rubriek Nieuws.


Met vriendelijke groet,
Hans Moolenaar Wijnkoperij,


Hans Moolenaargeen reacties:


  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl