Wijnkoperij Hans Moolenaar
 
 Hans Moolenaar WijnkoperijOver Hans Moolenaar Wijnkoperij Shop/Assortiment Wijnkoperij Hans MoolenaarNieuws Hans Moolenaar Wijnkoperij contact met Hans Moolenaar Wijnkoperij Route naar  Hans Moolenaar WijnkoperijLinks met Hans Moolenaar Wijnkoperij


Hans Moolenaar Wijnkoperij


Nieuws van Hans Moolenaar

« Wijnproeven én dinere… | | Klassiek en meer »

Uitnodiging LUKX opening strandseizoen

LUKX is ook LUKX aan ZEE. In onze strandtent kunt u heerlijk lunchen, loungen en dineren. De manier van koken is bij LUKX aan ZEE  onderscheidend te noemen.Onze koks staan naast u op het terras 'barbecue stijl' te koken op Big Green Eggs.
Wij nodigen u graag uit op zondagmiddag 30 mei van 13 tot 18 uur voor de opening van ons strandseizoen .Op deze dag kunt u proeven van de gerechten bereid op de Big Green Eggs en is de leverancier aanwezig om alle modellen te demonstreren van  deze speciale BBQ. Hans Moolenaar wijnkoperij uit Bloemendaal verzorgt een wijnproeverij.
LUKX Optiek zorgt voor een zonnebrillenshow. Er is live muziek en een DJ kortom: LUKX ! om dit strandevenement mee te beleven dient u het volgende te doen:

Maak € 25,- of een veelvoud hiervan over op rekeningnummer 65.56.65.978 ten name van lukx aan zee. wacht hier niet te lang mee want er is  een beperkt aantal kaarten en toewijzing gaat op volgorde van betaling. Na ontvangst van uw betaling plaatsen wij u en uw eventuele
kompanen op de gastenlijst.

via e-mail houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het feest of kijk op lukx.nu voor het laatste nieuws. LUKX aan zee 023-5714902

Wij kijken uit naar zondag 30 mei en hopen u daar te mogen ontmoeten.
vriendelijke groeten,
alle lukx medewerkers

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Rico horecaslagerij Amsterdam
Zeevishandel N.Waasdorp
Hans Moolenaar Wijnkoperij

drie reacties:

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.


  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ BV / KvK Amsterdam 34067287 || Bloemendaal || tel: 023 525 77 39 || info@hansmoolenaar.nl