AGENDA

35 JAAR Moolenaar Wijnkoperij – ROUTE DES VINS

Op 18 november 1988 zag Moolenaar Wijnkoperij het levenslicht. Dat betekent dat we dit jaar 35 jaar bestaan en dat willen we graag met jullie vieren! We kunnen eigenlijk maar één ding bedenken en dat is jullie laten proeven, proeven en nog eens proeven!

Daarom organiseren we op ZONDAG 19 NOVEMBER een grote proeverij bij Locael Centraal in Haarlem ! We pakken groots uit, met lekkere hapjes, muziek en veel wijn.

Wil je hier bij zijn?  Klik op onderstaande link om je tickets te bemachtigen.  De kosten bedragen € 17,50 per persoon.

BESTEL JE TICKETS HIER

Tijden

Het feestje begint om 13:30 en gaat door tot 17:00 uur. U kunt doorlopend binnenlopen, er is geen vaste starttijd.

Producenten

Een aantal van onze trouwe producenten zullen deze dag aanwezig zijn om hun passie en kennis met jullie te delen! De onderstaande wijnproducenten zullen in ieder geval aanwezig zijn;

– Weingut Geil
– Weingut Martin Reinfeld
– Weingut Seher
– NIUS / Ijalba
– Plan Vermeersch
– Calmel & Joseph
– Complices de Loire
– Thoob limoncello / Rudy’s / Ginamis

Eten

Tijdens, maar ook aansluitend aan de proeverij serveert Locael een aantal lekkere gerechtjes welke u beneden in het restaurant/bar gedeelte kunt bestellen en nuttigen. Dus ook na 17.00 bent u meer dan welkom een hapje te eten en een glas wijn of biertje te bestellen. U hoeft hiervoor niet te reserveren.

Loterij

Als u tijdens de proeverij een bestelling plaatst van 24 flessen of meer doet u mee aan onze loterij. U maakt zo kans op een aantal heel bijzondere prijzen! De trekking vindt plaats op dezelfde avond om 18.00, dus extra leuk om nog even te blijven borrelen en eten na afloop bij Locael. Mocht u niet meer aanwezig zijn dan stellen we u uiteraard op andere wijze op de hoogte van uw prijs. Waar u allemaal kans op maakt, dat bewaren we nog even tot de 19e, maar de hoofdprijs, die kunnen we jullie alleen niet onthouden:

” wijntrip voor 2 personen naar een van onze favoriete wijnleveranciers “

We hopen jullie te zien de 19e om er met elkaar een mooi feestje van te maken!

𝗜𝘁’𝘀 𝗢𝗻𝗹𝘆 𝟯𝟱 𝗬𝗲𝗮𝗿𝘀!

Liefs, team Moolenaar.