Garantie, Leverings–en Betalingsvoorwaarden.

Bestellingen
Onze minimale ordergrootte bedraagt € 22.50. Voor elke order wordt een bijdrage in de orderkosten berekend van € 7.50 . Bodekosten in overleg bij bestellingen vanuit het buitenland.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op deze site zijn inclusief BTW.

Betaling
Betalen met iDEAL Bij vooruitbetaling via iDEAL of overmaking op onze rekening bij de ING, IBAN NL72 INGB 0665.416.784, BIC INGBNL2A. U kunt via de website aangeven hoe u wenst te betalen.

Levering
Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Garantie
Het kan voorkomen dat een bepaalde wijn niet (meer) in voorraad is. In dat geval zullen wij contact met u opnemen.

Hans Moolenaar garandeert dat, als een bepaalde wijn niet aan de verwachtingen voldoet, u de niet aangebroken flessen binnen twee weken na ontvangst kunt retourneren. Hans Moolenaar neemt dan 50% van de kosten van het retourtransport voor haar rekening. Voor de retour ontvangen wijnen zal een tegoedbon worden aangelegd welke u kunt verrekenen met een volgende bestelling.

Manco of breuk
Een manco levering verzoeken wij u alleen te accepteren onder aantekening op de aftekenlijst en direct een telefonische melding aan ons, waarna wij direct tot een aanvullende levering overgaan. Een breukzending verzoeken wij u nooit te accepteren.

Kwantumkorting
Bij afname van wijnen uit onze reguliere assortiment gelden aantrekkelijke staffelkortingen die kunnen oplopen tot 8%.
* Bij afname van 12 flessen, eventueel gesorteerd, 5% korting
* Bij afname van 24 flessen, eventueel gesorteerd, 6% korting
* Bij afname van 36 flessen en hoger, eventueel gesorteerd, 8% korting.

Kwantumkortingen gelden niet voor Gedistilleerd, Champagnes en Accessoires.
Ook zijn deze kortingen niet van toepassing op onze speciale aanbiedingen zoals de “Wijn van de maand”, de “Proefdoos”, of voor “Kelderrestanten”. Dit zijn altijd netto prijzen en tellen niet mee voor de staffelkortingen.

Bezorging
De internetbestellingen worden via onze vaste bodedienst bij u afgeleverd op het door u aangeven afleveradres. Afhalen kan natuurlijk ook. Graag bericht van te voren zodat wij uw bestelling klaar hebben staan.
Levering binnen 5 werkdagen na verwerking van uw betaling. Bij het opgeven van uw bestelling, kunt u een factuuradres en/of een alternatief bezorgadres opgeven. Mocht de expediteur onverhoopt niemand thuis treffen, dan laat hij een kaartje achter. U gelieve dan zelf telefonisch contact met de expediteur op te nemen en een afspraak over het bezorgmoment te maken. Deze tweede bezorging gebeurt gratis.
Onze eigen bezorgdienst rondom Bloemendaal en omgeving zorgt voor snelle levering, vaak nog dezelfde dag als wij deze order op tijd binnenkrijgen en deze nog kunnen inplannen.